Prijatelji sajta

Vesko S. Pejovic, snimila Maja Djuric+

Vesko S. Pejović, snimila Maja Đurić

Poštovani, internet portal cetinje-mojgrad je nastao kao rezultat moje velike ljubavi prema rodnom gradu, želje da ga predstavim svijetu i zajedno sa vama dam doprinos njegovoj afirmaciji, kao i ubjeđenja da svi oni koji osjećaju Cetinje kao svoj grad,  treba da imaju jednu građansku adresu preko koje će moći da se informišu o stanju na Cetinju i svojim idejama, sugestijama, predlozima i donacijama pomognu njegov prosperitet.

U realizaciju ove zamisli krenuo sam  sám.  Zahvaljujući povremenim donacijama mojih prijatelja, koje su mi pomogle da platim izradu sajta,  godišnji zakup servera i unaprijedim sadržaj sajta,  prebrodio sam prvu godinu i uspio da održim ovaj projekat kao nezavisan i neprofitan.

Nijesam želio da naslovnu stranu opteretim reklamama jer smatram da će i ovaj detalj doprinijeti većem nivou sajta pa sam s toga, otvorio podkategoriju PRIJATELJI SAJTA preko koje želim da predstavim sve one pojedince, firme i institucije, koji na bilo koji način podržavaju rad sajta i da im se na taj način zahvalim.

Ako Vam se dopada ovo što i kako radim, ako želite da ovaj sajt izgleda još bolje, da bude sadržajniji, možete se konkretno uključiti i postati saradnik sajta ili njegov donator. Treba da znate da moj svakodnevni (volonterski) rad na pripremi priloga, ažuriranju i uređivanju sajta, prati (takođe volonterski) građanski orjentisana Redakcija sajta sa kojom imam divnu saradnju.

PRIJATELJI SAJTA

Ministarstvo za informaciono društvo

Ministarstvo za informaciono društvo

Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje

Glavni grad Podgorica

Glavni grad Podgorica

Mijodrag Radunovic, dipl.mas.ing +

Miodrag Radunović

BORO BANOVIC

Boro Banović

Mladen Bajkovic

Mladen Bajković

Sonja Djonovic

Sonja Đonović

Ilija Stjepcevic+

Ilija Stjepčević

Vojo Pejakovic,

Vojo Pejaković

Vojo  S. Vujovic

Vojo S. Vujović

Rajko Bojović

Rajko Bojović

b_daric

Božidar Darić

Fondacija Ljubica i Tomo Lompar

Fondacija Ljubica i Tomo Lompar

Saša Pajević

Saša Pajević

Mia Karailo

Mia Karailo

Comments are closed.